1
Leg 2 sneetjes vers casino wit op elkaar. Snijd de randen eraf en halveer ze in een driehoekige vorm. Beleg
2 boterham-driehoeken met Johma Plantaardige Kipsambasalade en garneer met AH Triocolor Kluitsla, fijngesneden spitskool, dungesneden plakjes tomaat en Kesbeke kimchi (pot, 385 gram). Stapel de belegde boterhammen op elkaar en leg er als laatste een nog onbelegd sneetje op. Prik er een bamboe cocktailprikker in.
2
Leg 2 verse sneetjes casino wit op elkaar. Snijd de randen eraf en halveer ze in een driehoekige vorm. Beleg
2 boterham-driehoeken met Johma Kip-kerriesalade bewust in kCal en garneer met AH Eikenblad Slamelange, dungesneden plakjes radijs, plakjes jalapeño (pot, 295 gram), atjar ketimoen (Go-Tan, pot 330 gram). Stapel de belegde boterhammen op elkaar en leg er als laatste een nog onbelegd sneetje op. Prik er een bamboe cocktailprikker in.
3.
Leg 2 sneetjes casino wit op elkaar. Snijd de randen eraf en halveer ze in een driehoekige vorm. Beleg 2 boterhamdriehoeken met Johma Tonijnsalade bewust in kCal en garneer met kappertjes (AH potje, 100 gram), gehalveerde snoeptomaatjes, AH Biet julienne (zakje, 150 gram) en dungesneden ringen lente-ui. Leg de belegde boterhammen op elkaar en leg er als laatste een nog onbelegd sneetje op. Prik er een bamboe cocktail-prikker in.