1.
Steek de barbecue aan en laat op temperatuur komen. Snijd de courgette in de lengte in plakken van 0,5 cm. Snijd de aubergine in schuine plakken van 1 cm en snijd de Chinese kool in 4 parten. Bestrijk alle groenten met 2 el olie. Rooster de groenten 5 min. op de barbecue, eventueel in porties. Keer regelmatig.
2.
Verhit ondertussen 1 el olie in een steelpan en fruit de currypasta met de kurkuma 1 min. Voeg de vissaus en kokosmelk toe en laat even koken. Neem van het vuur en breng op smaak met limoensap. Proef en voeg naar smaak meer vissaus toe. De ‘dressing’ is best hartig en pittig, maar de groenten zijn puur, de combinatie is weergaloos.
3.
Verdeel de groenten over bordjes of kommen. Besprenkel met de currydressing, bestrooi met koriander en pinda’s en serveer.
Start de zomer goed met dit unieke Corona Cero Sup Board en laat ons weten met wie jij graag een Corona Cero drinkt deze zomer. Daarnaast leuk als je ons volgt op Instagram via @nolowmagazine.nl. Op vrijdag 30 juni maken we op deze pagina bekend wie de winnaars zijn. Zij ontvangen ook persoonlijk bericht via de mail.
Email je naam, leeftijd en laat ons weten met wie jij graag een Corona Cero drinkt..