1.
Steek de barbecue aan en laat op temperatuur komen. Meng de zure room met de mayonaise, augurk, mosterd, kappertjes, kruiden en bosui. Breng op smaak met peper en zout.
2.
Bestrijk de burgers met olie en rooster ze 5 min. op de barbecue. Keer af en toe, zodat het niet te hard gaat. Doe dat met een spatel, want de burgers zijn vrij zacht. Snijd de bollen horizontaal door en rooster de snijkant op de barbecue. Blijf erbij, want het kan hard gaan.
3.
Schep wat saus op de onderste helft van de broodjes, beleg met sla, een burger en nog wat saus.
Leffe Blond 0.0% is vrienden met vrijwel alle smaken, van frisse zalm tot kip tandoori, van pittige varkenssaté tot stevige kaas.
Gebrouwen met hetzelfde gist als de reguliere Leffe, waardoor de karakteristieke licht bittere, fruitige en zacht kruidige smaak van deze alcoholvrije variant niet onderdoet voor het ‘gewone’ eeuwenberoemde Leffe Blond.